tisdag 24 november 2009

Jo, jag skulle ju bara...

Jag skulle verkligen bara vilja väga och mäta mini nu då han är fyra månader ganska så exakt. Det var visst lättare sagt än gjort!

Skrapade ihop lite mackor med falukorv, ett gäng bananer och en flaska juice och travade iväg till avdelning efter avdelning för att hämta upp tre små busar. Sen tog vi årets, förmodligen, sista picnic på en parkbänk i väntan på att BVC skulle öppna. Hann leka lite och leta efter spännande höstfynd.

När så BVC:s öppna vägningstid startade gick vi in och fram till hissen. Lyckades tråckla in vagn, tre ungar och Barbamman...


Lyckades utan större fadäser ta oss upp. Hissen är en plattform utan väggar, inte helt lämpligt att ha vid en mottagning för barn kanske?


När vi så lyckats ta oss ur hissen och fram till lägenhetsdörren vilken BVC huserar bakom möts vi av en stor skylt. "Jag är tyvärr inte här idag. Vid viktiga ärenden besök VC"

Jahaja, bara att ta sej ner igen och runt på andra sidan huset enkom för att fråga NÄR man kan få väga sin unge då det är obemannat vecka efter vecka på den ynka lilla timmen som finns att tillgå.

"Du får ringa BVC-sköterskan och göra upp en tid. Imorgon finns hon på en annan ort, här är numret."

Ok, varför har jag inte tänkt på det tidigare???

Inga kommentarer: