fredag 1 januari 2010

Datahaveri leder raka vägen till dammsugaren

Nu har Mamman dataabstinens. Dödskallens dator har totalhavererat så han har kidnappat Mammans. *suck* Mamman kommer ALDRIG få den tillbaka för Mamman har inte pengar nog till delar för att fixa Dödskallens. *dubbelsuck*

Fast om Mamman plockar fram den där "Always look on the bright side of life"-andan så ser hon ju genast att hon får mera gjort då hon inte kan fastna framför skärmen.

Som idag till exempel. Mamman dammsög i vardagsrummet. I vårat vardagsrum bor VÄLDIGT många möbler nämligen en sämre begagnad hörnsoffa, en dubbelsäng, en vanlig säng med en extrasäng från en bäddsoffa sen 1900-smällkallt under, en spjälsäng, ett stort databord, ett vardagsrumsbord, en tv-möbel, en stor byrå, två furubokhyllor, ett vitrinskåp, tre Billybokhyllor med överdel, ett cd-ställ, två barnfåtöljer, en tvättkorg, ett skötbord och för tillfället en stor jävla gran.

Just ja, Mamman dammsugade och dammsugade i varje vinkel och vrå. När Mamman skulle dammsuga under den vanliga sängen så fick hon massor av gratis stretchövningar. Vänster fot vaggade vagnen med bebis (Mamman hade pillat in tårna mellan ekrarna på hjulet och trampade fram och tillbaka utan att hälen lämnade gplvet), höger fot lyfte extrasängen under den vanliga sängen (Mamman stod liksom på hälen och lyfte med tårna) och sen stod hon framåtböjd i kom-och-ta-mej-ställning och dammsugade som besatt med högerarmen medan vänster hand plockade upp en halv miljon leksaker som tittade fram.

Visst är det fantastiskt bra att vara mästare i Multitasking?

Inga kommentarer: