måndag 25 januari 2010

Fientliga Aliens i blåbärsskogen

Efter dagens runda på Aftonbladet så vill jag bara deklarera att om någon vill mej något i sommar så befinner jag mej i närmaste blåbärsskog! Amerikanska forskare har nämligen kommit fram till att blåbär är nyttigt! (vilken oootrolig nyhet, ehhh). Platt mage med blåbär! skriker artikeln ut...

Fientliga Aliens varnar experterna för. OM det nu finns några Aliens, vilket jag har en tendens att tro (det vore konstigt om vår planet skulle vara den enda i vårt universum med liv på, för resten, vem vet, vårt universum sitter kanske fast i tuggummit under en sko), så är de nog precis som vi, det finns snälla och det finns idioter, blodtörstande och överintelligenta. Se på den brokiga skara av människor som finns på vår jord, varför skulle konstellationen vara annorlunda någon annanstans?

"Gifta människor har bättre hälsa än ogifta. Men om äktenskapet tar slut löper de en större risk än andra att drabbas av psykiska problem." Kan man vidare läsa i en annan artikel. Tänk vad enkelt va? Hitta den rätta och gift dej så är alla bekymmer som bortblåsta, men akta dej för att skiljas för då kommer du må sämre än innan giftermålet (lika bra att låta bli kanske?). För resten var det ju inte länge sen jag skrev om en artikel där det stod att man skulle få presenter då skilsmässan var genomförd.

Så om man liksom gifter sej och skiljer sej på löpande band så blir man både lycklig och rik på prylar?

Till och med svanarna har snappat upp detta med presenter vid skilsmässa. För inte går väl svanar isär pågrund av dåligt sex heller? Eller?


Inga kommentarer: