söndag 24 januari 2010

Stackars barn, Mamman är galen

Idag flydde Mamman fältet. Mamman hade fått nog av att vara instängd med sjuka barn. Mamman var glad över att vädret vänt och trodde att det skulle hålla i sej, men denna morgonen var lika grå som hela veckan innan gårdagen. Det kliade i Mammans kropp.

Så Mamman packade helt sonika in alla barn i bilen och drog till köpcentret i stora staden. Trots att det bara blev lite strumpor och nya skor till två barn inhandlat så var det värt varenda öre i bensinpengar att få komma bort och lufta sej lite.

Som vanligt så hade vi det underbart mysigt i bilen. Biltime med bilsnack rules! Som vanligt skötte sej mina barn exemplariskt under shoppingturen. Ehrm, jo faktiskt, inte ett tjat eller gnäll på hela tiden!

Som vanligt så tyckte barnen att Mamman var knäpp och om någon utomstående skulle befunnit sej i bilen så hade Mamman förmodligen även ansetts vara den mest pinsamma mamman på jorden med.

Vad som var så hemskt? Jo, Mamman stannade på var och varannan parkering och sprang ur bilen för att fota is på bergen. Kanske inte något man gör var dag? (finaste bilden)

Trots alla stopp kom vi slutligen hem, Dödis hann få i sej lite mat innan hann stack på träningen och sen rev de andra barnen huset!

Plötsligt kom Snufflan och drog Mamman i armen och sa "Mamma, himlen målar sej" och se på tusan, trots en grå inledning på dagen så fick den ett färgsprakande avslut!



Inga kommentarer: