lördag 30 januari 2010

Datafri fredagskväll

Vet ni att det där tillbehöret, som är som en liten borste, till dammsugaren är skitbra? Jag absolut älskar det när man ska snabbstäda, en hel del damm och skit försvinner. Och som Mollan brukade säga, "Det som är borta är borta!".

Jag lyckades till och med hitta databordet då vi städade igår! Barnen var heltaggade och städade sej svettiga för att få supermegafredaxmys med Wiifit och Guitar Hero. (Mamman förklarade sonika att Wiifit-brädan inte tål damm! =) )

För att göra kvällen extra rolig, spännande och kaotisk så drogade Mamman ner ungarna med socker och den väntade reaktionen var omedelbar, kidsen blev som totalspeedade duracellkaniner (tänk om man kunde lagra all energin som kom ut, elbolagen skulle falla som käglor).

Stora glassportioner med alla tänkbara tillbehör, ostbågar, chips, popcorn, choklad och marshmallows stod på menyn. Till det juice! Mumsfillibaba...


Sen började vi att spela Guitar Hero, eller rättare sagt ungarna. Mamman provade, men sög fett! Haha. Grannarna var över en sväng också till barnens stora glädje, men tyvärr fick de inte L att spela så Mamman här fick va sämst ensam! ;)

Mamman fick känna att hon sög fett när stora dottern satt igång.


Vad? Dåliga förlorare? I vår familj? Nähä...


Klara för natten och totalt koncentrerad på att slå rätt på "strängarna". Brorsan fixar ackorden.

Varför stör du mamma? Jag tittar ju!


Även mini var helt inne i spelandet, hoppade, skuttade och "sjöng" med i Mammans knä.

När sen Wiifit-brädan kom fram hamnade kameran på villovägar, Mamman fastnade totalt! Wiifit is da shit liksom! Mamman och de stora barnen spelade till klockan stod närmare ett än tolv. Ooops!

2 kommentarer:

BP sa...

Jättekul att du visar upp dina ungar. Jag menar du skriver ju om dom och det är ju roligt att sätta ett ansikte till dom fyndiga bloggnamn dom har fått av dig.
Bra kombo med sötsaker och "fredagsmys" förresnten. Gissar att du fick sova ut imorse... NOT;-)

foto CHIP sa...

Vilken koncentration!
Inte lätt att hänga med - jag har prövat :)
I morgon är det dags för Macro Monochrome - Välkommen att deltaga!