onsdag 6 januari 2010

Plågsamt ont

Mamman är fortfarande sjuk, så sjuk. Hon har ALDRIG förr haft så ont i halsen, svalget och munnen (fullt av blåsor). Helst vill hon sitta i en skön stol med munnen halvt öppen och låta dreglet rinna, så plågsamt är det att svälja.

Mamman har druckit varmt te med honung och citron, Mamman äter ipren, Mamman äter avsvällande hostmedicin, Mamman gurglar halsen med ljummet saltvatten, Mamman äter massa c-vitaminer. Men Mamman har ändå så ont och är så svullen i den stackars munnen.

Barnen, de barnen, river för närvarande stället runt Mamman. Mamman kan inte morra och ryta, Mamman kan inte rusa upp och hindra dem, Mamman kan inte göra annat att se på.

Trots att Mamman är handlingsförlamad så hör hon RQ skrika "MAAAMMAAAA" med värsta skvallertonen på rösten från sitt rum stup i kvarten. Mamman svarade naturligtvis inte och det resulterade i att retstickan av alla retstickor kom ut ur sin systers rum fint sminkad med tuschpenna över hela ryggen, målad av grannpojken. Vari logiken ligger vet Mamman inte.

Ska bli intressant att se vad det blir av denna dagen, kul att få användning för nettoppen om man nu ska se något positivt i det hela! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

Skrattade gott åt makens försök att ta över din roll ;-)))))
Det låter ju inget vidare annars, men du strunt i kaoset ett tag (jag menar det försvinner ju inte, det är ju kvar när du har kryat på dig) och låt allt gå som det går. Gå till läkaren imorgon om det inte är bättre!

Solrosen82 sa...

Låter inge vidare med halsen. Kan det vara halsfluss?