fredag 30 april 2010

90-årig zombie, manglad av ångvält

Denna morgonen kände sej Mamman som en 90-årig zombie som precis blivit manglad av en ångvält. ;)

Allt spring med tvätt och dubbel storhandling med fyra små barn igår slet visst lite på Mammans ömma leder...

Men Mamman var ändå nöjd med hur mycket hon åstadkom igår, även om inte allt hanns med. Efter ett par turer i tvättstugan så storhandlades det först i "vår" butik här i hålan och kånkades hem sex kassar, två pappersbalar och, till tvättlappsoholicens stora glädje, en ny låda tvättlappar, tjugo fina, glänsande, fulla paket! ;)

Sen for Mamman vidare till stora staden med fyra små troll för att handla lite till och göra ett par ärenden. Med i bilen hem fans en kartong blöjor och ytterligare sju kassar med diverse varor.

Mammans ungar var som änglar hela dagen (om man inte räknar en rak höger och ett uppknäppt bälte på en av parkeringarna). Hemligheten kallas mutor! ;)

Muta ett: Tuggummi efter första shoppingen
Muta två: Chips och dip till fredagsmys
Muta tre: Varm korv med bröd och juice efter shopping nummer två

Dessa knappt märkbara uppoffringar från Mammans sida ledde till shoppinghjälp utan dess like.

Lilltjejen gick snällt bredvid vagnen hela tiden och pojkarna pilade fram och tillbaka i gångarna och samlade ihop de varor vi skulle ha, blippade dem och Mamman packade!

När alla varor var uppe i lägenheten lyckades Mamman till och med att få ihop de utlovade stuvade makaronerna och sen hann alla ut för att njuta av vädret.

Efter nattningsgos med först Goding och sen Snufflan tog Mamman sej tid att äta med de fyra större för att därefter, i lugn och ro, prata med småkillarna innan de hoppade i säng vid halvnio. Därefter blev det förhör på nordamerika och matteträning då båda de stora har prov idag!

Så trots alla tankar som malde i Mammans huvud, den olustiga känslan i magen och spänninghuvudvärken till följd av morgonens händelse så blev gårdagen förhoppningsvis bra i barnens ögon.

Inga kommentarer: