söndag 25 april 2010

Ballonger, dödskallar och snurr

Stackars bebisen. Medan Mamman flängde runt och packade skötväska för en heldag, torkade rumpor, kammade hår, trädde på strumpor och knäppte jackor somnade han - PÅ HALLGOLVET!

Väl i stora staden dök vi in hos syster yster och utfodrade bebis. Sen knallade vi iväg på mârten!

Det första barnen såg var naturligtvis tivoliområdet!

Blinkande lampor, hög musik, ballonger, karuseller och gosedjur i lotteristånden. Barnen var som i en drömvärld. Mest imponerad av intrycksflödet var nog min fyraåring som hela tiden blev fast att stirra på något med enorma ögon. =)

Mamma Moster Syster Yster bjöd alla små barn på karusell och Kusin Minibatman delade snällt med sej av sin rosa sockervadd.

Sen fick Mamman lov att göra sej skuldfri också. Hon hade ju lovat kidsen en varsin lott om de lade sej utan knorr kvällen innan då de förväntansfullt väntade på att det skulle bli morgon. Och det vet väl alla hur svårt det är att ligga still och sova med pirr i magen?

Även de stora och deras far mötte upp en sväng inne på marknadsområdet. Blev inte så mycket handlat för Mammans del. Hittade lite t-shirts för 20 spänn stycket, munkar och marknadsgodis såklart! De stora barnen handlade lite de med, bland annat dödskallemasker att hänga på väggen.


Efter marknaden klev Mamman och de fyra små åter med hem till Syster Yster och hennes familj, käkade och for sen vidare till de stora barnens farföräldrar för att träffa alla där och hämta upp ungarna. Dödis bestämde sej för att stanna kvar en natt till...

Hann även en sväng till en kompis och dumpa lite NaturNes ock kika på hur stor hennes bebis blivit (hon var ju mini jämfört med min heffaklump även om hon är fem dagar äldre =) ).

När så Mamman äntligen klev innanför dörren här hemma så var det med en gnällig nästantonåring och tre sockerspeedade monster som sovit i bilen samt en hungrig bebis! Kvällen blev SEN och nu är Mamman en zombie...

Inga kommentarer: