torsdag 1 april 2010

Mammans egen såpopera

Om ni någon gång har långtråkigt så är ni varmt välkomna att deltaga i Mammans egen såpopera där uppgifterna som ska utföras ibland är enormt varierande.

Idag är en sådan dag då utmaningarna haglar.

Överraskning nummer ett:
Mamman och lilla dottern softar i tvättstugan, står och hänger tvätt samtidigt som den gamla mattmaskinen töms på vatten. Plötsligt väller blodrött vatten in genom dörren och både Mamman och Snufflan tar förskräckt ett par steg bakåt innan Mamman inser att det är stopp i tvättstugans avlopp och översvämning. Vattnets röda färg kom från mattorna som i princip tappade hälften av sin färg och fick rosa ränder istället för vita.

Överraskning nummer två:
Mammans numera trettioåriga aprilskämt till lillasyster ringer och säger att hon måste ha en tårta om typ tio minuter. Snäll som Mamman är så gör hon en tårta på tretton minuter (tur att hon redan gjort fyllningen i alla fall). Ett tips, kom ihåg att tvätta händerna efter tårtbaket så slipper ni få chokladpuddings- och jordgubbsfläckar på kläderna som plockas ur torktumlaren sen.

Överraskning nummer tre:
Lilleman har på mindre än en vecka blivit expert på att krypa, klättra, riva ut böcker, slå sej och stoppa saker i munnen.

Lägg sedan till de vanliga svängarna bland tvåårstrots, tonårsfasoner och bajsblöjor.

Välkommen till Shannara's lovely chaos, typ. =)

Inga kommentarer: