söndag 25 april 2010

Kärleksboost, mus med huggtänder och trummor

Idag har sega Mamman rört sej som om hon klev runt i Hubba Bubba. Mamman har luggit i sängen med Snufflan och vilat då Godingen sov middag på förmiddagen. Mamman har blivit kärleksboostad av sina tre små gryn, Snufflan och Snotti har varit givmilda med kramar och Godingen har lärt sej pussas - på bebisars vis i alla fall. Han gapar stort, kör ut tungan och prickar in sej på munnen med sitt dregliga gap, om man värjer sej så skriker han. =)

Mamman satt länge i köket i morse. Snufflan kom in och höll henne sällskap, kröp upp på sin stol och satte sej på ena foten/benet (precis som halva släkten gör) och började gråta.

-Vad hände?
-Musen bet mej! Snyftade hon fram
-Har du ont på musen?
-Nej! Musen bet mej i tån, dumma musen.
-Har din mus tänder?
-JA!

Lite senare idag kom Snufflan in i köket till Mamman som stod och diskade efter pizzan och stegade fram till skåpet med matlådor, tog fram ett par och skulle gå igen. Mamman frågade vad hon skulle ha dem till?

-Instjument
-Jaha, vad då för instrument? Frågade Mamman nyfiket
-Eh... Spelinstjument. Sa Snufflan och tittade på Mamman som om hon vore från Merkurius
-Vad ska du göra för musikinstrument då? (Mamman älskar fantasi och kreativitet, saker som inte man behöver en dator eller tv till står högt på Mammans lista, även om hon råkar älska sin egen dator högt)

Dottern tittar på Modern med värsta idiotförklararblicken och säger högt:
-TJUMMOJ, vad tjodde du då?

Blivande trummis med huggtänder i underredet! Dottern kommer klara sej finfint när hon blir stor! ;)

Inga kommentarer: