tisdag 6 april 2010

Efter nästan FYRA år

Det har gått närmare fyra år sen vi sågs sist, jag har fått två barn till, hon ett. Vi har pratat på telefon och via sms och dator. Det känns inte som fyra år när vi äntligen sågs. Det kändes som igår!

Pappan stannade här hela dagen och fixade med matlagning och disk, markservicen helt enkelt, så att jag kunde ägna så mycket tid som möjligt åt att sitta och prata med S och gulla med hennes söta lilla D på fem veckor. Jag är jättetacksam för att han gjorde det!

Trots tio ungar på mellan 5 veckor och snart 13 år så var det lugnt här hemma. Ett par stycken bänkade sej vid tv:n och fem gossar tryckte ner huvudena i den enorma smålegolådan som bor under Dödskallens säng. Inte ville några av de stora barnen vara med på kort heller... Men S två minsta lyckades jag fånga!

Charmkillen K!

Tack för att du tog dej tid att komma hit S, nu när du var i Värmland! Hoppas du kommer i sommar igen, eller att du lyckas klämma in mej och sex ungar i din lägenhet! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

Många "Bra" idag:
Bra att BVC gick utmärlt
Bra att fadern tog hand om barnen (fattas bara)
Bra att du kunde njuta tillsammans med din kompis.
Bra gjort!!1

Sylla sa...

Jag kommer till sommaren och ni är även välkomna hit till Sthlm. Jättekul att träffas igen och inte bara höra din röst. Kramis