fredag 2 april 2010

Påsklovstävling

Första dagen på påsklovet och Mamman börjar genast undra varför i hela fridens namn ungarna ska ha lov för???

Före sju var fighten i köket i full gång. "Matkrig" stod visst överst på schemat. Därifrån gick vi vidare till tävlingarna "Vem är familjens största retsticka?" och "Morgonsur? Vem då?".

Vinnarna i tävlingarna hann dock aldrig koras före nästa aktivitet startat, "Kast med stora bollar inomhus". Den aktiviteten övergick snart i "Mattrace", "Skobrottning" och "Vem kan kasta bort mest smålego så att Mamman får leta ihjäl sej för att inte Lillebror som kan krypa nu får i halsen". När Mamman ägnade sej åt det sistnämda körde mini "Spjälsängsboxning" och ser numera ut som efter vilken boxningsmatch som helst i fejset!

Klockan är inte ens halvelva än och Mamman är redan slut! Haha, bådar gott för 10 dagar på hemmaplan med hela barnaskaran!

2 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Heja, heja!

BP sa...

Det behövs uppenbarligen barn för att lämna sängen förre klockan 12:00 verkar det som. Har sträckläst din "veckorapport" nu och kan inte sluta förvånas hur fantastiskt kreativ ovh "bubblig" du är. Hur du hinner med allt förstår jag inte heller. Multi-tasking är ju bara världens underdrift i ditt fall.

PS. golvsvabbningsinlägget får 10 poäng av 10... såklart;-)