lördag 17 april 2010

Mamman är off i nyhetsvärlden

Idag gör Mamman så lite som möjligt! Mamman är trött, tröttare, tröttast!

Godingen vaknade tät och hostig fem minuter efter att Mamman lagt sej. Sen blev det bröstet konstant fram till halvfem då han bestämde sej för att kliva upp och skita!

Halvsju lyckades han somna igen, precis lagom till tre andra små troll och ett stort kom tassande och slog ner i soffan med en skräll.

Tur Pappan är här och hälsar på så att Mamman kunde vila två timmar i förmiddags, tyvärr orkar inte Mamman sov på dagen dock.

Det märks att det är vår i luften, Mammans blogg har mer och mer förvandlats till en dagbok. =) Så är det när man är ute hela dagarna, Mamman hinner inte filosofera så mycket eller störa sej på alla tidningsartiklar. Herregud, Mamman vet ju knappt att det är vulkanutbrott på Island!

2 kommentarer:

BP sa...

Sträckläst bloggen igen. Du har då inte fem minuter (bortsett från bloggandet alltså) lugn och ro.
Japp hela Europa är lamslagit... ganska kusligt egentligen. Men jämfört med Haitis katastrof syns vulkanen förvånansvärt lite på BBCs nyheter, vilket är ännu kusligare.
Men när SAS, som redan går på knä kommer att gå i konkurs, ja då vet vi vad aska an åstadkomma.

eva-marie sa...

Oj vilken natt! Hoppas du får vila lite mer nu i eftermiddag också! Hur ofta är du alldeles ensam med sex barn? Jag har fyra och hade nog inte orkat ensam så himla länge! KRAM