söndag 21 februari 2010

Hästbestar och familjens kaniner

Efter att ha fått sin dagliga motion genom att skotta fram bilen under ett ton snö och sen skotta bort en halvmeter snö på en balkong med en liten, rosa jäkla barnspade istället för att nyttja wii-brädan tog Mamman med fem av sina sex ungar för att åka skridskor i en massa minusgrader. Unge nummer sex befann sej på träning, inomhus, och slapp således att frysa rumpan av sej.

Liten sov gott nerbäddad bland sina filtar medan lilla storasyster gjorde sitt bästa för att skotta isen åt de två små storebrorsorna.


Mamman gick fram och tillbaka, hit och dit, slängde ett ord med sin syster och frös! Funderade även på hur stora snööverhängen på taken kan bli innan de rasar.


Nåväl, vi packade in oss i bilarna och for hem till päronen där det vankades smaskig köttgryta, för oss normalt funtade, och quorngryta för familjens kaninsläkte.

Precis då man svängt ner på skogsvägen som leder till mitt-ute-i-ingenstans så möts man av den här skylten. Alla vi som har körkort vet, förhoppningsvis, att denna skylt betyder "Annan Fara". Det innebär alltså att man här ska se upp för hästarna.

Jag kan lova att jag och mina ungar funderar på varje gång vad för hemska hästbestar som gömmer sej där i skogen egentligen? Så hemska så att det till och med måste varnas för dem. Vi har även provat att SE UPP, men inga flygande hästar har siktats heller. Det förblir en gåta?

Strax innan vi nådde huset långt-in-i-skogen så fick vi åka genom en naturlig "trädport", såg lite häftigt ut i verkligheten, dock syns det inte så bra på bild.


TACK igen för den goda maten Mamms och Papps!

1 kommentar:

Mamma Stress sa...

Kikar in från Familjeliv, vilka fina bilder, de är verkligen jätte fina.

Har också fotografering som hobby...:-)

Ha en underbar dag!