torsdag 7 oktober 2010

"Yeah, right!" tänkte Mamman skeptiskt

Mamman hade en gång en julgran på hjul (ni vet den där så kallade bilden som varit "trasig" sen i somras) parkerad nere på gården. Trots att varningslampor lyste så var den körbar om det krisade sej...

Igår så var det äntligen ledigt på verkstaden så de kunde ta emot den (bara väntat sen i juli). Klockan sju på morgonen ett par mil bort... *gäsp* Tur att det finns lånebilar (trots att de är för små för att stoppa in HELA familjen i).

Så runt tre meddelade verkstaden att bilen var klar, lampan lyste inte. De hade tagit isär och gjort rent något som hade med kamaxlarna (givare eller sensorer antar jag) att göra.

"Yeah, right!" tänkte Mamman skeptiskt. Med all rätt, halvvägs hem lyste lampan igen och verkstaden fick bilen tillbaka innan de hann stänga. (Jublande glada blev de säkert...)

I helgen MÅSTE Mamman komma iväg och hitta jackor och skor till sina stora barn och dessutom fyller Snufflan tre på måndag vilket innebär att här förhoppningsvis ska kalasas (och till det behövs presenter), MEN de har fortfarande inte löst vad som är fel på bilen så jag får den inte tillbaka... GAH! (Fram för större lånebilar!)

1 kommentar:

BP sa...

Shit med bilen, verkligen. Hoppas verkstan fixar den - utan betalning såklart!!!

PS. Du är ensam med fotoutmaning på lördag då Nina är utan internet. Även Fototriss har ju två helger lediga. Shoot på lördag säger jag bara. Åsså kommer det att vara en ganska så trist söndag - för min del alltså;-) DS