torsdag 28 oktober 2010

Tomtemagi

Eftermiddagen blev efter diverse kontroverser en aningen magisk tack vare de stora barnen. =)


De tre småbarnen började plötsligt skriva önskelistor till tomten och fick lite hjälp av de äldre syskonen som fixade till telefonsamtal från en tomtenisse, "hämtade" brev och ett brev från självaste tomten damp ner i köket precis före läggdags.


Femåringen har bett Mamman läsa upp brevet om och om igen och nu ligger han med det tryckt mot bröstet i sin säng och sover!

(Klicka för större bild)

Det är så skönt att vi har en veckas höstlov nästa vecka, imorgon eftermiddag kan vi bara slappna av! Vi behöver bara få vara ett tag, komma ikapp varann, slappa och synka våra vanor igen.

Ingen lärare ringde upp angående händelsen i skolan tidigare idag, men hon hör säkert av sej imorgon.

Nu har jag tillbringat ytterligare en lååång tid framför datorn för att hitta bra kartor eftersom grabben har prov på norden imorgon, tyvärr kommer han inte klara kartdelen eftersom jag inte hittar bra kartor, som är gratis. Äger tyvärr ingen kartbok heller och uppenbarligen fick de inte ta med kartbok hem från skolan. Konstigt?

Nåväl, Mamman får fräscha upp sina kunskaper ytterligare och sonen har fler chanser på sej att klara av provet tack och lov!

1 kommentar:

BP sa...

Så gulligt med tomtebreven och... svaret:-)

Varför lånar du inte en kartbok via biblioteket eller går in på Google Earth som man kan ladda ner gratis Både i 3D och i kartform?