måndag 11 oktober 2010

Dagens födelsedagsbarn

Då vi hämtade Snufflan på förskolan idag så visade hon stolt upp tårthatten som hon fått haft på sej hela dagen och kortet som de gjort åt henne. Himla fint hade de fixat med flagga, namn på dagens födelsedagsbarn och en hemmagjord girlang med ordet GRATTIS och ballonger i hallen så att barnen som fyller blir extra mottagna den dagen. En superbra idé tycker jag!!!

Väl ute så höll vi på att vrida nacken av oss för att försöka lista ut vilken slags rovfågel det var som cirklade över våra huvuden. Varken jag, fröknarna eller barnen kunde lista ut det dock... Någon av er som har någon aning?

Mera paket för Lillan blev det också. Moster lämnade två paket från mormor och morfar som de förberett innan de for till varma Brasilien...

Tjejen absolut ÄLSKADE sin nya outfit tills hon fått på sej kläderna och upptäckte ett 5 cm långt hål (där de missat att sy sömmen) på insidan av ena benet. Då bröt hon ihop totalt och slet kläderna från kroppen för att sedan ligga i sängen och gråta hjärtskärande och högljutt i nästan trettio minuter.

Därefter blev det ganska lugnt, fram till klockan sex som uppenbarligen är det magiska klockslaget för "Hellhour" i det här hushållet. ALLA barn ballar ur totalt då, springer runt och busar, buset övergår snart i bråk eller olyckor och Mamman kan inte alls göra sej hörd...

Så Mamman sätter sej helt enkelt ner och gör något annat, stänger av hörseln en stund tills lugnet lägrat sej igen eller tills någon får ont på riktigt. ;)

Inga kommentarer: