onsdag 13 oktober 2010

Missade med två och en halv meter





Efter ett oändligt mässande "Nej Milo. Ajaj Milo. Inte klättra. Miiiilo, uschusch. Neeeej, Milo, gå ner FARLIGT." så fick Mamman nog och jagade ut med kidsen i den kyligt gråa höstdagen.

Pojkarna bestämde att det minsann stod skattjakt på schemat och vi drog iväg för att gräva guld...

Lillan hittade massor av skatter och proppade fickorna fulla samtidigt som hon med jämna mellanrum hojtade "Jag är rik, jag är RIIIK!"

Medan barnen roade sej med att plocka kastanjer så roade sej Mamman naturligtvis med att fotografera och fundera över livets små nycker...


En stund efter att vi kommit hem så frågade sexåringen om de inte kunde få bada och det fick de naturligtvis. I sin iver att hinna först in i duschen så missade sexåringen tvättkorgen med två och en halv meter, vilket i sej inte är ett dugg konstigt om det inte vore för att det var i horisontell riktning.


I badet anordnades sedan en tuppkamstävling och nu kära läsare så är det upp till er att rösta! (Vilket går utmärkt bra att göra anonymt eller med en signatur UTAN att ha en blogg om man väljer namn/url och lämnar rutan för url tom.)

Puddeludding

Snotti

Snufflan (som försöker balansera med huvudet i konstig vinkel så att "spiken" står upp)

Godingen

En hel massa skratt och stoj blev det på kvällskanten! Underbart...

Och att det sedan pågår en maktkamp mellan elvaåringen och sexåringen som leder till både raka högrar och tennisbollskastning i ryggar, att alla barn verkar ha blivit döva och att det är mentalt utmattande kaos i vågor är inget jag behöver orda särskilt mycket om... ;) Jag väljer att fokusera på det som är kul, bra och viktigt. =) Det är ju det som betyder något i slutänden!!!

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Välja?
Jo, Snufflans är störst, alltså bäst åsså är ju hon tjej!
Godingens är minst, och han är ju goast!
Puddelungs, är tuffast!
Snottis, sötast, fast en kille kanske inte vill va söt....
Så, eftar att ha ole dole doff, så vann snufflan i min omröstning, men de är ljuvliga allihop!
Trots de nästan världskrig, du ger en lite bild av i slutet....
Kram!