torsdag 14 oktober 2010

Spelade fotboll UTAN att DÖ!

Om ni någon gång av någon anledning (finns säkert både bra och dåliga sådana ;) ) vill ha huvudvärk så ska ni här få ett litet tips av mej...

Trava ner i tvättstugan (som helst ska ligga så långt ifrån hemmet som möjligt) med två bångstyriga barn och ge den yngsta en lång sopborste så att han kan slå er i skallen med den varje gång ni böjer er ner för att plocka upp ett plagg för vikning ur tvättvagnen.

Det funkar skitbra! (Och så har man ju riktig huvudvärk att skylla på sen *blink blink*.)

Huvudvärk eller inte, den gråmulna morgonen övergick i ett strålande solsken och för att inte barnen skulle gå bärsärkargång i röran på insidan av väggarna så stannade vi ute tills vi började bli blå av kylan. ;)

Den lille sonen har fått en ny passion här i livet - Han löööövs LÖV!!! Speciellt att kasta dem upp i luften och sen skratta så han ramlar omkull i dem! =)


Han har även fått en ny bästis, nya grannens lilla söta katt...



Precis när Mamman och de små kom hem från affären så kom en sprudlande, glad tonåring hem. Hon hade fått resultatet på spanskaprovet och klarade det med 92 ½ poäng av 94!!! Hennes sångpedagog tycker att hon ska ställa upp och sjunga solo när det är öppen scen på Medis i november och hennes musiklärare vill att hon sjunger under en av musikluncherna i cafeterian... Dessutom så hade hon till och med spelat fotboll på gympan igår utan att dö!

Efter en lång rörig, men härlig dag visade naturen upp en av sina bästa sidor...

Samtidigt som solen snabbt sjönk på ena hållet...


...så visade sej månen åt det andra.

Sov Gott alla vänner och bloggpolare runt om i världen!

Inga kommentarer: