fredag 8 oktober 2010

Den bajsnödiga prinsessan

Ett barn i sängen med vällingflaska, ett barn snällt bläddrande i en bok och två kusiner Knas framför tv-spelet. Allt lugnt, Mamman slet tag i en tidning och smet in på dass... Knappt hade hon krystat ut den första bajskorven innan Lillan slet upp dörren, dansade runt med ena handen på rumpan och hojtade att hon behövde baaaajsaaa.

Mamman fick sonika förpassa sej ut från toaletten och lämna plats för den bajsnödiga prinsessan. ;)

Då hon kom ut i rummet så satt Lillen i sin säng och hällde ut vällingen över sitt eget huvud, i samma veva som Mamman lyckades fiska till sej flaskan och gick för att hämta något att torka med så rök femåringarna ihop över dosan till tv-spelet och telefonen ringde.

Mamman svarade i telefonen samtidigt som hon torkade Lillen med (sina älskade) tvättlappar, slet dosan ifrån pojkarna och jonglerade med den och telefonen ut i köket med två pojkar hängandes i benen och bytte batterier, vidare till toaletten för att torka Lillan i baken med telefonen på axeln (det är nämligen så att vissa människor fortsätter att prata trots att man försöker avsluta samtalet om och om igen) och slutligen tillbaka till Lillen för att se om sängkläderna också behövde göras rent.

Fortfarande skitnödig försökte Mamman åter ta sej in på toaletten (telefonen hade hon skickat vidare till Lillan), men hann bara till hallen innan båda femåringarna kom och stack upp ett par jackor under näsan på henne som de ville ha hjälp med. Snabbt fixat och Mamman klev innanför dassdörren, stängde och började dra ner byxorna då Lillan åter stack in huvudet och förklarade att hon ville ha macka NUUU vilket ledde till att Lillen vaknade till och började skrika igen. =(

Kanske dags att skaffa både kateter och stomipåse, så jag slipper gå på dass... (Förlåt alla ni som sitter i den sitsen, man ska väl inte skämta om allt... kanske...)

Inga kommentarer: