fredag 8 oktober 2010

Mamman goes designer?

Nu är det dags för Mamman att bege sej in i designerbranchen tror jag minsann. VARFÖR i hela fridens namn finns det inte ett skötbord med handklovar och bröstbälte monterat på för???

Jag är efter dagens två bajssaneringar på Minimannen redo för hispan... Helt allvarligt. Grabben är galen. Innan blöjan ens har knäppts upp så ligger han med nävarna beredda en halv centimeter från snoppen och i samma stund som Mamman med ena handen knäpper upp blöjan och med den andra försöker hålla bort händerna på barnet så har han grabbat tag i juvelerna (som naturligtvis är fulla i skit då sonen har en viss förmåga att alltid sätta sej ner på rumpan och studsa omkring som en boll genom lägenheten innan stanken nått Mammans näsa).

När så väl Mamman lyckats tvätta både händer och rumpa (och svetten dryper om henne) så är det dags för nästa moment - att få på en torr blöja!

Mamman viker upp blöjan och greppar sonens ben för att lyfta upp rumpestumpen en aning vilket leder till att pojken blir lika stel som ett djupfryst lik och samtidigt vrider sej åt sidan, naturligtvis med snoppen i ett stadigt grepp under hela manövern...

När Mamman till slut lyckats lossa händerna från sonens käraste ägodel så fångar han snabbt upp kabeln till parabolen som är på väggen bakom skötbordet samtidigt som han sätter fötterna mot skötbordet och smidigt lyfter rumpan ur blöjan som Mamman precis ska till att knäppa.

Mamman ger upp, sliter sitt hår och plockar fram en byxblöja, sätter sonen i ett fast grepp i famnen och trär på blöjan under vilda tjut och protester!

Inga kommentarer: