tisdag 5 oktober 2010

Närproducerat, nyttigt OCH gratis!

Ännu en morgon vaknade vi till en underbar soluppgång och harmoniska barn. Inte minsta krångel på morgonen för än det var dags för ytterkläder...

Prövningarnas tid har inletts och Mamman mjukas upp inför overallsäsongen!

En sko på Lillen, en strumpa på femåringen, torka Lillan i baken och vidare till Lillens sko nummer två... Därefter en jacka som ska ner, en strumpa till som ska på, en annan jacka som ska knäppas... Vidare till att leta fingervantar och innertofflor som ska med till förskolan...

Efter en stund stod där en svettig Mamma med tre färdiga barn i hallen, själv höll hon på att glömma jackan och stoppade fötterna i foppatofflorna (barfota) av gammal vana och gick!

Efter att ha lämnat kidsen gick hon dock hem och bytte skor för att sedan ge sej ut på den sedvanliga morgonpromenaden med Lillen och kameran fick följa med, vad är det för nytta med en promenad om man inte får njuta av kreativiteten den väcker?







Världen sprakar just nu i allsköns färger, en kort stund innan iskristallerna tar över. Lika bra att passa på! Fatta vilken lyx det är att mitt under promenaden plocka upp en fin fallfrukt, fotografera den och sedan äta upp den till mellanmål! Närproducerat, nyttigt OCH gratis! ;)

Inga kommentarer: