tisdag 26 oktober 2010

Följden av detta "under"...

Efter ännu en natt bestående av att trösta barn, springa med medicin och att försöka sova i en ställning som mer passar en ormmänniska så känner sej Mamman trots allt någorlunda med idag. (Kanske för att hon vet att hon får en paus från allt då hon ska på föräldramöte ikväll igen?)

Mellan alla pass uppe inatt för att hämta medicin, torka näsor och diverse annat (Snufflans tur att bli ordentligt sjuk nu) så hann Mamman försöka att fotografera månen som sken mellan träden. Det visade sej att Mammans kamera, tack och lov, inte är trasig... Mamman hade bara glömt att hon sent på kvällen i förrgår ändrat alla inställningar för att försöka fota månen och sen glömt att ställa kameran på auto igen innan hon fotade Lillens delningsförmåga.

Trots nattens oväsen (eller kanske tack vare?), orsakat av en liten dotter som inte förstår att andra ska sova på natten även om hon är vaken, så sov Lillen som en klubbad säl från sju på kvällen till fem på morgonen i SIN säng!

Följden av detta "under" är en hyperenergisk ettåring som nio denna morgon klättrade och hoppade runt som om han vore besatt på riktigt!


Även sexåringen är hemma sjuk från skolan idag vilket resulterar i än mer röra i barnens rum, såklart. Just nu sitter de i femåringens säng och leker eftersom det inte finns någon plats kvar på golvet att sitta på...


...och då ser ändå sängen ut såhär (se nedan). Gissa hur golvet ser ut! Mamman tröstar sej med att de i alla fall leker snällt ihop och låter Mamman sitta ifred här en stund. ;)


Även ett samtal från skolan om ett stycket bråkig grabb har Mamman hunnit avverka denna morgon. *morr*

1 kommentar:

BP sa...

Hiya Superwoman!!!
Din bild av månen är superb - inget misslyckande där inte;-)

Å lillen är ju ett charmtroll - sagt av en som sitter framför datorn å inte hör...

Men du blir kanske ännu gladare om du kollar min blogg - eller också inte - men jag räknade med att du har min sjuka humor;-)