söndag 13 december 2009

Mamman toalettdyker

Min stora dotter har äntligen insett att skurhinken bredvid toalettstolen inte är till för att slänga smutstvätten i då man duschar.

På samma ställe släpper nämligen alla ner de där små papperstussarna som lossnar då man försöker få tag på en bra bit papper att torka sej med.

Mamman besökte toaletten i dunkelt ljus för att borsta tänderna, och när man är en mamma så kan man inte låta bli att hela tiden plocka och städa. Således böjde sej Mamman ner och grabbade tag i alla papperstussar som låg där och hivade dem i toaletten. En aningens för sent insåg jag att dotterns små, vita trosor följde med.

Stod där en stund, med tandborsten i munnen och tandkrämslöddret rinnande på hakan och stirrade ner i toaletten. Blev liksom lite handlingsförlamad, övervägde huruvida jag skulle spola ner eller gräva upp trosorna?

Till slut enades mina två hjärnceller om att det inte var värt att försöka spola ner dem med vårt sunkiga avloppssystem så handskar åkte på och trosorna upp. Tur ingen varit på toa innan i alla fall!

Inga kommentarer: