lördag 26 december 2009

Helnatt uppe, festligt?

Igår, efter att de stora äntligen kommit i säng vid halvtolv, så bestämde Mamman sej för en timme i lugn och ro. Skönt, men när timmen var över vaknade Goding och verkade ha ont. Mamman puppade och bytte blöja och puppade igen. Vid två hade han somnat om och vid tre kom Snotti och hade ont i örat.

Nässpray, panodil och att sittande sova mot Mamman funkade ett tag. Så Mamman satt där med sin Snotti i knät och filosoferade i mörkret fram till fem då Snufflan började skrika och gråta och klaga över örat.

Mera nässpray och panodil och uppallning av båda Mammans små bus med hjälp av en miljon kuddar. Vid det laget hade Goding åter vaknat av oväsendet och somnade inte om förrän halvsju.

Så nu sitter Mamman här likt en zoombie vars hjärna runnit ut genom örat och fortfarande ligger kvar på kudden. Mammans vänsterben vaggar vagnen med Godingen i och Mammans högerben är upptaget av en gråtande Snuffla. Bara lillisen somnat ska Mamman ta med sin hjärnlösa kropp ut i köket och skrapa ihop något ätbart innan barnen ätit sej mätta på Mammans paradisask.

1 kommentar:

BP sa...

Och var hade du laptopen!!!

PS. Din simultanförmåga är... beundransvärd. DS