söndag 20 december 2009

Farsans nya tillflyktsort

Så, efter en hel massa spikande, målande, mätande, sågande och en hel massa slit från de inblandade stod det där. Färdigt, äntligen, farsans nya tillflyktsort. Ett lagom stort och lagom lyxigt garage till "penisförlängaren". Och sådant måste man ju fira!

Det blev taklagsfest med musik och glada miner i gott sällskap blandat med god mat och dryck i alla former. Perfekt förutom att ingen tänkt på att en stackars Shannara hade velat haft något annat än äcklig julmust att dricka. =) (tur det fanns mjölk)

Maten var smaskig, jag tog till och med två portioner (och alla som känner mej vet att det är ovanligt, näst intill så sällsynt att beteendet är fridlyst), och intogs naturligtvis inne i garaget.

Inredningen var mysig, snudd på överdådig ;) . Men det fattades säng och dator därute och ett dass kanske? Haha.



Efter att ha skrattat gott åt alla berättelser, ätit oss mätta och kollat in mor och far då de tog en svängom på golvet så blev det dags för mej att packa med ungarna och fara hem. De var lagomt trötta då vi kom hem vid halvtolv. Jag är fortfarande överväldigat imponerad över att de inte slog ihjäl varann då de varit uppe sen sju på morgonen!

Strax innan vi for så började det snöa. Stora härliga flingor.


På den korta sträckan hem (tio minuter?) så hann det komma nära två cm. Det vräkte verkligen ner och fortsatte hela natten!

Tack för en jättetrevlig kväll!





Inga kommentarer: