lördag 10 oktober 2009

Penisförlängare



Efter en riktig slappomorgon idag så rullade dagen på i ett lite snabbare tempo. Visserligen så ringde Dödskallens telefon klockan sju och väckte alla barn, sen skällde dödskallen på barnen för att de kom och väckte honom... Men han gav sej snabbt och bad om ursäkt efter ett lätt morrande från mammas säng.


Mellan sju och åtta stannade jag och de två minsta i sängen och bara myste, Dödskallen, Puddeludding och Snotti parkerade sej i Dödskallens rum framför datorn och RockingQueen låg kvar i sin säng och läste, eller skrev. Dödskallen och RockingQueen är så lyckligt lottade att de faktiskt har egna rum, medan Puddeludding, Snotti och Snufflan delar på det tredje sovrummet och jag bor med Godingen i vardagsrummet.


Allt lallade på i relativt lugn takt tills jag insåg att vi nog inte skulle hinna i tid till tremänningens kalas på andra sidan av lilla staden. Hade en kyckling i ugnen och barnen var tvungna att hinna få lite mat i magen. Ett snabbt tips mitt i allt... Om man utfodrar sina kreatur, ehrm, ursäkta, barn menar jag, med cous-cous så är det lika bra att låta avdukningen avvakta i sådär tre till fyra timmar. Då har de illvilliga små kornen torkat och det är bara att köra en sväng med snabeldraken så är köket skinande rent igen... Nästan...


Hur som så hann vi faktiskt i tid och kalaset för söta lilla nyblivna fyraåringen blev en lugn historia trots tolv kalasbarn och ett par stycken extra barn och föräldrar, med glass och fiskedamm. På tal om kalas... Grattis på födelsedagen sms:et. *flinar*


På vägen hem hamnade jag naturligtvis bakom en jobbig typ som tyckte att 40-70 var en passande hastighet att hålla på 90-väg... Alltså, det är en sak om en person kör sakta, men håller en jämn hastighet, MEN att ha en studsboll i vertikal riktning framför sej suger verkligen fett som barnen säger. Dessutom höll denna människa på att blinkade med sin högerblinkers så fort han tyckte vägen var fri så att vi bakom skulle kunna köra om. Men inte sjutton litar jag på en helt okänd människa (som uppenbarligen fått körkortet ur ett corn flakespaket) i en bil framför mej. Nej tack, jag föredrar att själv se vägen och tar alltid det säkra före det osäkra i trafiken.


Det var dessutom en snygg sportbil som låg mitt på vägen å störde oss andra trafikanter och vid en snabb titt då jag fick tillfälle att köra om så såg jag att det satt en äldre gubbe, med tillhörande keps, och körde... Aha, penisförlängare med andra ord.


På tal om penisförlängare... Min kära far fick för ett tag för sej att en gammal amerikanare vore nåt att ha för att glida runt lite i med jämna mellanrum. Hittade sej en fräsch gammelbil för nätta hundra papp, så långt allt väl... Men när så hösten började banka på dörren så kom han på att det kan det vara bra att ha något annat än en plasthätta att dra över Harri (har nog för mej att bilen fick heta så). Det resulterade i ett garagebygge som går loss på trehundra papp... När sen garaget står på plats så måste det ju införskaffas tillhörande verktyg och annat smått och gott för sisådär femtiotusen för att leklusten ska vara mättad.


Så, penisförlängare för nära en halv miljon. Vad hände med Viagra? Hade inte det blivit liiite billigare?


Puss på dej pappsen. Älskar dej... Och med vår vackra mamma vid din sida så behövs ingen förlängare! ;-)


"I vardagens värld,

som i dröm utan slut,

är ingenting riktigt

som först det ser ut"

//De räknade sorgernas bok; Dean Koontz

2 kommentarer:

M sa...

vilken härlig läsning jag fick

KIKI sa...

Roande läsning...speciellt om pappsen ;)
Ha det godis allihopa=)