lördag 1 oktober 2011

Värk och feber

Mamman hann få sej en hel timmes sömn innan hon hamnade inne hos Lillgos som var varm som en kamin och klagade över värk i öron, armar och ben. När klockan var tre och sötnosen inte somnat om, trots värkmedicin, så gav Mammans rygg och ben upp. En snabb flytt över till Mammans säng blev nödvändig och där fortsatte gråtandet och tröstandet fram tills sju då alla, utom Mamman klev upp.

Mamman lyckades masa sej ur sängen strax före nio för att sortera tvätt och fixa med frukost (som ändå inte blev av för än nästan två timmar senare).

Resten av dagen har gått som i sirap. Tre hostiga barn, två av dem mestadels gnälligt gråtiga och en mamma med huvudvärk och feber. Under tre timmar av dagen låg Mamman och Lilleman i sängen och halvsov medan resten av barnen livnärde sej på två kilo clementiner, smörgås och barnmat... Ehrm...

Strax före fyra lyckades Mamman köra igång de sista av (bara sex) tvättarna och sen tog hon med ungarna till affären för att fixa lördagsgodis. En timme senare dök Minibatman och hans mamma upp och Mamman fick hjälp med att diska och vika en del av tvätten. Dessutom hade Syrran med pizza och kebab som Pappan beställt (han var hos syrran och gubben för att renovera hus hela dagen) åt Mamman och barnen (på Mammans begäran).

Trots att Mamman knaprat febernedsättande hela dagen vill inte febern släppa (men huvudvärken har åtminstone gett med sej nu) och hon trodde att hon redan skulle sova vid det här laget. Så är dock inte fallet eftersom hon redan har fått trösta knyttet två gånger.

Ännu en sömnlös natt (följd av en dag utan möjlighet att ta sej härifrån) väntar... =(

1 kommentar:

BP sa...

Här ger jag dig bara en styrkande KRAM!!!!