torsdag 27 oktober 2011

STOLT och GLAD

Tänk, för första gången på flera år är Mamman bara STOLT och GLAD efter att ha varit med Stora Brorsan på hans IUP-samtal (utvecklingssamtal)!!!

Den nya magistern hade bara positivt att säga om sonen. Han jobbar bra, han är superduktig i alla ämnen. Alla nationella prov hade gått toppenbra, på mattediagnoserna har han haft alla rätt, på läsutvecklingschemat ligger han över godkänd nivå för sin årskurs. Magistern hade bara en enda sak att anmärka på och det är att Stora Brorsan ibland förlorar fokus, så i vissa lägen måste han träna på att koncentrera sej bättre.

Även de andra lärarna har sett stora förbättringar hos grabben och alla verkar nöjda med hans framsteg, han var lite väl pratig på bilden och syslöjdslärarinnan anser att han kan bättre bara han anstränger sej lite mer.

Det enda som störde Mamman en aning var att idrottsläraren påpekat att han måste lära sej att inte vara så känslig. Vad då inte vara så känslig? Om man är känslig så är det en del av ens personlighet, det går inte att bara stänga av!

Även de tre yngsta, som var tvungna att följa med på samtalet, skötte sej utomordentligt bra. Alla tre satt tysta runt ett bord och målade medan Stora Brorsan och de vuxna samtalade.

Den här veckan har varit fullspäckad på alla sätt och vis. Förutom IUP-samtalet så har Mamman lyckats tvätta, byta i kattlådan, varit ute med ungarna och lagat massa god mat idag. Så denna dagen har ändå varit ganska vanlig, men allt skulle gått mindre tungt om inte Mamman vore så trött... Mamman behöver sova! Eftersom benet värker hela nätterna och Mamman inte fick något bättre smärtstillande mot det, bara "lyckopiller" (skulle smärtan vara inbillad eller vad? jag har inte ens bett om att bli sjukskriven för det, jag vill bara inte ha så ont när jag sover) så antar hon att hon får lära sej att vara trött (eller i värsta fall bli dödssjuk igen, fast det försöker hon undvika på alla sätt hon kan).

En dag kvar av veckan, sen är det helg och efter det en veckas lov! Får Mamman bara bilen tillbaka snart så blir det en massa farande nästa vecka, bara en massa roligheter, komma från hålan ett tag. Åka bil med alla ungar, våran terapi, skratta, prata och bara vara... =)

2 kommentarer:

terese sa...

Va kul att få höra bra saker.
Låter som ni kommer att ha ett härligt lov kram

BP sa...

Toppen med en så duktig kille!!! Honom kan du vara stolt över.
Shit med benet dock. Skulle kunna rekommendera en beedövningsvinare då och då, men låter bli;-)