söndag 2 oktober 2011

Så var veckan slut

Efter en natt med något mer sömn än den förra så kände sej Mamman idag lite piggare. Visst, febern sitter i, men den är lägre idag. Även Lilleman verkade mer kry när han hasade ur Mammans säng i morse. =)

Efter lite morgonmys och sen frukost så dök Minibatman och hans mor upp för att baka äppelpaj och käka lunch.

"Två pajer till moster och två pajer till oss!"

Efter disken var diskad så skjutsade Syster iväg Mamman och de fyra små trollen till Goa K innan hon tog med sej Stora Brorsan och Minibatman in till Lilla Staden för att "övervaka" ;) renoveringen av deras nya hus och bjuda gänget som jobbar på paj och kaffe.

Hemma hos Goa K blev det bus, lek, tv-spel (en kort stund) och mera mat innan det blev dags för alla söta busungar att få kladda ner sej ordentligt. =) Baka chokladbollar stod på schemat!







Fikatajm med chokladbollar...

...och hemlagad äppelpaj! Det är mums på en söndag det. =)

Pssst När en tvååring försvinner in på badrummet för att tvätta händerna är det inte läge att sitta kvar i köket och prata med bästa väninnan...

När klockan passerat sjutton började små barnahänder gnugga ögon och Mamman messade till Pappan (som befann sej i Lilla Staden) att han fick ta en sväng till Hålan för att köra ett par omgångar barn och en mamma hem till det Shannarianska hemmet.

Så fort Lilleman kommit innanför dörrarna så började han åter klaga över örat. Nässpray, alvedon och välling blev det till kvällsmat för stackaren. Innan åtta sov de fyra små och nu hoppas Mamman på att alla sover natten igenom (och att hon själv vaknar feberfri i morgon).

Tack för en härlig dag alla! =)

1 kommentar:

BP sa...

Du har feber, du är sjuk å du lägger upp ett inlägg med suveräna bilder. Hur f*n gör du. Nu håller jag verkligen tummar och tår för att du blir feberfri!!!