torsdag 27 oktober 2011

Tvättrubbel

Efter en galen morgon lyckades Mamman fösa iväg tre gossar till skolan innan hon tog itu med de små busarna som inte ville samarbete för fem öre. =(

När klockan precis passerat tio hade hon i alla fall fått ner dem i full regnmundering och färden mot tvättstugan (med överfulla tvättkorgar) tog sin början.



Väl nere i tvättstugan möttes Mamman av maskiner som gick för fullt, på hennes tvättid!!! Mamman muttrade en stund och sen tog hon med ungarna och gick till lekparken och lekte med dagisbarnen.


Efter närmare en timme var det en dam som ropade och frågade om det var Mamman som skulle tvätta och sen bad hon om ursäkt, säkert en miljon gånger, för att hon tagit fel på dag. Hon hade bokat fredag förmiddag och trodde att det var fredag idag och skämdes hemskt mycket över att ha tagit Mammans tid. Mamman tog det lika lugnt som vanligt och sa att det gör ju inte så mycket, Mamman hade bara sex maskiner tvätt idag och stugan är bokad till nio ikväll så hon lär hinna! =)

Och under tiden som Mamman stod ute och tittade på ungarna så hittade hon en hel massa vattendroppar att fotografera på lagom höjd! =)


Nu är det dags att börja med maten, om Mamman nu kan hitta det som ska tillagas i dag i kylskåpet. Världens minsta kylskåp, proppfullt med tre dagars mat (mjölken behövs dock fyllas på). =D

Inga kommentarer: