tisdag 25 oktober 2011

Fullspäckad eftermiddag!

So fort de små skolbarnen äntrade hemmet så fick sjuåringarna snällt sätta igång med läxorna och de gjorde det utan minsta lilla knorr! =)

Det var två väldigt stolta sjuåringar som sedan fick lov att stanna ensamma hemma i en dryg halvtimme medan Mamman hämtade Snufflan och gick med henne till BVC för den obligatoriska "4-årsbesiktningen". Hon gick igenom den med stora A på alla moment utom när det gällde synen, dock var det inte säkert att hon har dålig syn utan hon kan lika gärna ha tröttnat helt enkelt (vilket jag tror är mest troligt).

I samma veva som Mamman och Snufflan sen hämtade upp Lillen, som fått stanna en timme längre på "dagis", så kom Stora Brorsan och söta granntösen (som skulle leka med goa K:s dotter) hem. En knapp timme senare dök Tonåringen upp och det blev dags för Mamman att utfodra nio hungriga barn. På grund av det minimala köket som finns i bostaden så fick vi dela upp utfodringen på en pojkomgång och en tjejomgång... Funkade bra det med! =)

Efter maten hamnade Mamman i diskbaljan i närmare en timme och när hon ändå var blöt så fortsatte hon med duschmaraton och lyckades få sex barn genom duschen på en timme! =D

Sen hamnade alla i köket igen för att fylla på med lite kvällsfika innan det blev dags för de två minsta att sova och precis nyss har jag skickat de fyra mellanstora kidsen i säng. Hoppas de somnar snällt så jag hinner duscha (förutsatt att de två stora barnen hunnit genom duschen innan) före min dejt med House! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Bor de kaniner hos dig: först ökar antalet barn från sex till åtta å nu helt plötsligt är det nio;-)
Nu sitter du säkert med din dejt House, det gör maken också fast han inte är lagt åt det hållet;-)