torsdag 5 augusti 2010

Så småningom kommer barnbarnen

Sova? En lugn natt? Pyttsan heller...

Mamman hann knappt krypa ner under täcket innan Lillprins vaknade och hade 40 graders feber utan någon till synes anledning alls. Resten av natten hade hon således en yrande kamin på sin högra sida (såvida hon inte lade sej på mage för då var han ju på vänster sida... såklart) och en isbit, i form av en nästan femårig pojke, på sin andra sida.

05,20 var det äntligen lugnt och Mamman försökte lägga sej i en någorlunda bekväm s-formation i sängens mittskarv. Så tyst och lugnt, i 40 minuter, innan Mamman åter kallades till verkligheten av två bråkande trollungar.

Då Mamman försökte hasa sej till badrummet såg hon den långa mattan ihopkorvad till en hög... Förbannade j-a katt *beeeep*.

Under resten av förmiddagen har RQ, förlåt, jag menar Näthä, haft utbrott på utbrott och ytterligare ett utbrott i vulkanstil då Mamman om och om lugnt förklarade att hon med sitt beteende själv väljer hur länge hon vill vara utan internet. Helt uppenbart så lever man på stenåldern om man inte får använda datorn och inte har en fungerande bil. Hmmm... Stenåldern here we come...

I övrigt så har ytterligare beteendestörningar lett till att Dödis är utan dator, Puddeludding och Snotti inte får använda tv-spelet och Mamman har huvudvärk!

Trots att Mamman är trött, sliten och slut så vill hon fortfarande inte byta ut sitt liv mot all lyx i världen. Hennes liv är precis som det ska... Så småningom kommer hon att få sova och om några år (eller så) så kommer Mamman kunna skörda frukterna i form av barnbarn att njuta av (förhoppningsvis). =)

1 kommentar:

BP sa...

Barnbarn - är du masokist eller s/m eller helt enkelt galen;-)