torsdag 19 augusti 2010

Någon, stoppa tiden!

Mammans lille dunderklump har växt alldeles för fort och blivit till en lång och smal skolpojke med bråttombenen påsatta denna morgon! =) Första skoldagen väntade!


Hela vägen sprang han långt före Mamman, men då han nådde toppen på trappan så tyckte han nog att fjärilarna i magen blev en aningens för många och ropade ivrigt efter Mamman att skynda på.

Redan under första lektionen fick alla barn träna på arbetsro och deras allra första skolarbete bestod i att måla sitt hus...

När den första rasten närmade sej så hade alla myror samlats i armarna på grabben. Tur att man har öron att rycka i och klämma ihop då så att myrkillet kommer ut den vägen istället för på ett mer störande vis.

Första rasten är fruktrast och de flesta ungarna har frukt med som de går och mumsar på!

Efter att Puddeludding granskat sina nya och gamla vänner noga en bra stund så kom söta I och svepte med honom i en hästlek. Han tröttnade ganska fort på att sitta still så de bytte plats. Tyvärr visade sej söta I vara en alldeles för hårdhänt kusk så hästen släppte allt som var och gnäggade ilsket innan han med frustande stön lämnade banan! =)


En dag fylld med äventyr och då lämnade Mamman skolan redan efter första rasten (d.v.s. hon stannade bara en timme)...

Inga kommentarer: