lördag 14 augusti 2010

Morrande Mamman, Cyklande Sonen

Vissa dagar borde man stanna i sängen!

När Mamman vaknar på fel sida vill hon dra täcket över huvudet och sova igen, men hur skulle det se ut då klockan är sex och en unge har skit i baken och två andra skriker? Istället drabbade Mammans aggressioner den stackaren som igår använt disktrasan och sen hängt upp den att torka... SKITIG! Den luktade inte direkt hallon! Vem som använt trasan förtäljer dock inte historien så Mamman gapade och skrek rakt ut i luften... Ehrm...

Strax efter sju startades de första tvättmaskinerna och en timme senare så var Mamman i tvättstugan och startade omgång två. I den farten skulle hon ha tvättat färdigt till tolv OM hon inte glömt att hon tvättade och kom på det igen runt tolv. Hur gick det till??? Väl i tvättstugan så upptäckte hon dessutom att hon glömt starta torktumlaren gången innan... Nåväl, eftersom hon fick plats med det nya också så sparade Mamman ju i alla fall lite el åt sitt bostadsbolag!

En kort stund senare, precis efter att lunchen var bortdukad, så började barnen skrika hysteriskt på utsidan efter Mamman. Med hjärtat i halsgropen och Lillen på armen rusade hon ut på balkongen för att se vem som slagit sej halvt fördärvad den här gången.

Men ingen unge var skadad (tack och lov), de var bara uppspelta eftersom sexåringen plötsligt bestämt sej för att han kunde cykla (utan träning) och cyklade iväg som om han aldrig gjort annat!

Tur att Mamman alltid har kameran nära till hands!!!


Inga kommentarer: