onsdag 18 augusti 2010

Mamman blev "kidnappad"

Pappan hade ordnat så min mor kom och tog hand om alla barn och "kidnappade" sen med mej till stora staden där vi först begav oss på shoppingrunda. Jag fick en ordentlig bh, andra underkläder, byxor och fyra olika toppar. Dessutom hade mor och far skickat med pengar så att jag fick ett par nya träningsskor! =)


Efter att ha knallat runt i olika butiker och bara handlat till mej (jag fick inte ens kolla in barnkläderna på rean... hmm) så gick färden vidare till en restaurang i andra änden av stora staden.

När vi fått ett bord för två, längst inne i ena hörnet med utsikt över uteserveringen, fick vi påhälsning av den här lilla krabaten. Det blev underhållning alldeles gratis då en i personalen försökte fånga den i ett förkläde och en annan viftade runt med sopborsten!


Lagom till drycken serverats fick jag ett paket, en alldeles underbart god parfym som passade mej utmärkt bra! =)


I väntan på förrätten blev vi serverade lite bröd och pizzasallad (som var otroligt god)...

Förrätten, skagentoast, visade sej vara lika stor som en hel portion mat. Jag var förvånad. Även den var gudomligt god och halvvägs in i förrätten hade jag redan påmint mej själv tre gånger om att jag faktiskt inte var tvungen att slänga i mej maten... ;)

När våra huvudrätter serverades så kunde jag äntligen slappna av och bara ta det lugnt. Äta sakta, prata och lyssna på människorna runt omkring... Ibland tycker jag att det är roligt att "tjuvlyssna" lite och analysera i huvudet hurdana människorna är.

Huvudrätterna var underbart goda de med och när så efterrätten kom på bordet så var vi runda som bollar... ;)

Vi orkade inte ens avsluta hela banana spliten... Sorgligt men sant! =) Jag rullar fortfarande fram! =D

Efter middagen avslutats så tog vi en långsam promenad efter älvkanten bort mot Filmstaden för att se filmen som jag skrev om häromdagen...

Tyvärr visade det sej inte finnas några bra platser kvar, eller rättare sagt inga platser bredvid varandra. =(

Istället för att skynda oss hem så åkte vi till sjön och tog en promenad på klipporna tills det började regna...

När så klockan närmade sej tio var vi hemma igen!

Jag är otroligt nöjd med min födelsedag!
Tack alla inblandade för att ni gjorde dagen så underbar!!!

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

En sån underbar födelsedag!