söndag 15 augusti 2010

Mamman slipper den vita kavajen, ett tag...

Helt uppenbart så hade Mammans bil på känn att tiden fram till att Mamman skulle hamna i vit kavaj och bli satt i en plingplongtaxi till dårhuset var minimal eftersom den just idag bestämde sej för att inte se ut som en julgransbelysning invändigt.

Mamman var inte sen med att packa in alla ungar i bilen och dra åstad mot stora staden för att inhandla diverse skor och idrottskläder inför skolstarten. På något vis smög sej diverse andra saker med hem också. =)

Första stoppet blev på IKEA där vi började med att inta lunch. Det är inte på alla ställen man kommer undan med mat och glass till sex ungar och en Mamma för 265 spänn på restaurang. =)

När mellanpojkarna lekte på IKEAs "Småland" så undersökte småttingarna barnavdelningen ordentligt innan Mamman lyckades hitta en bamsestor kruka till palmerna som just nu bor på balkongen.


Den här helt underbart fula älgen ville Mamman köpa till Lillkillen. Han ratade den tyvärr till förmån för hunden på bilden nedanför...

Mamman är fruktansvärt nöjd över dagens inköp, notan stannade på 1800:- knappt och då fick hon med sex par skor, fyra par byxor, fyra toppar, två dörrmattor, en bilmatta, två mjukisdjur, pennor, en ryggsäck, en bamsestor lerkruka och fat till krukan.

Dessutom besökte faktiskt Mamman Maxi trots sin motvilja sen glassincidenten. Anledningen? Jo, hon fick en gratis daimtårta och en tårtspade i present och småttingarna behövde ha välling! ;)

När så Mamman fått fyra små troll i säng och njöt av utsikten från balkongen i den ljumma kvällen så kom äldsta dottern och ville visa upp sina nya kläder OCH Mamman fick till och med lov att fota henne utan att fråga... Underligt?

1 kommentar:

BP sa...

Vilken deal du gjorde!!! Helt suveränt!!! lskade älgen också. Hunden var ju hur ful som helst;-) Dottern är suverän snygg och kläderna kanoooon. Passar henne perfekt!