lördag 21 augusti 2010

Huvudet i rumpan på hulken

Idag lever kaos! Just nu sitter Mamman utan internet och skriver i ett Open Office dokument, snacka om att vara bloggberoende!

Efter att ha haft alla sina systrar med respektive, föräldrarna, småbarnens farmor och barnens kusin (så klart) på besök i tre omgångar (mycket god smörgåstårta i Mammans mage nu) så var det dags för påtvingad badbatalj av samtliga då det är dags för modellfotografering i morgon.

Som alltid, då det närmar sej fotografering, så kan inget bara vara som vanligt.

Lillen ställde sej i badkaret och halkade framåt vilket resulterade i ett vackert blåmärke mitt i pannan. Sexåringen såg ut som om han antingen möglat på huvudet eller stoppat upp huvudet i rumpan på hulken, färgen från frissan satt som berget! Snufflan lyckades riva sej på kinden och tonåringen har fått en blemma precis vid mungipan.

Puddeludding ser än så länge ut som han ska och hans största bekymmer nu är om han ska ha sin röda, gröna eller svarta t-shirt till jeansen i morgon.

Dödis problem är av en helt annan karaktär, han får inte längre plats i sina byxor. När Mamman föreslog att han kunde ta på sej en kjol istället så blev han galen. ;)

Nu är klockan 20,30 och Mamman har precis övertygat tre små troll att hoppa i säng. Av någon anledning så tar de alltid Mamman på ordet och hoppade i sina sängar, det är inte helt praktiskt då man sover i en våningssäng... Bara så ni vet! Efter att ha pussat tretusen mjukisdjur och ett gäng fötter samt sjungit sej hes så har Mamman nu fått tillåtelse att lämna barnens rum. =)

Nu ska Mamman packa ihop klädombyten och matsäck för den fyra timmar långa fotosessionen i morgon. Mamman är inte helt entusiastisk över att med sin fyrmannatältstorleks stora kroppshydda och tonårsfinniga ansikte ställa sej framför en kamera och agera modell (vilken tur att jag blev utsläpad på shopping häromdagen!). Tonåringen är raka motsatsen och har snart provat genom hela sin garderob i jakt efter tre ombyten.

Bara nätet kommer tillbaka så bakåtdaterar jag detta inlägg och klistrar in det på bloggen, hoppas det blir snart! (Undrar hur det går med all mat i Café World? ;) )



1 kommentar:

BP sa...

Fotosession??????? Det måste du nog förtydliga;-)
Cool bild på himlen! Hoppas internet är tillbaka snart, jag vet hur handikappad man är och det går fort också.