söndag 19 september 2010

Vilodag? Yeah, right...

Så var det dags! Med alla barn, nyutfodrade, i släptåg vandrade Mamman ner till vallokalen. Mamman tycker faktiskt att barn gott kan vara med och se att föräldrarna röstar, se hur en vallokal ser ut och respektera tystnaden och "hemlighetsmakeriet" som pågår.

Lilleman bestämde sej för att han numera KAN SJÄLV och ålade som en hal ål runt i Mammans famn tills hon tveksamt satte ner honom i trappan, beredd på att slänga sej och fånga upp det lilla livet (som tog sej nedför alla tre trappor utan minsta snubbel).

Tänk om någon hade velat rösta på de partier i mitten där det saknades lappar... Undrar hur man skulle bära sej åt då?

Efter röstandet så stannade vi kvar på stora skolgården och lekte i lite mer än en timme. Puddeludding verkar tro att han förvandlats till en fladdermus och Mamman börjar bli böjd att hålla med...

Mys i gamla trotjänaren (som hållit ihop i tretton år trots tandemåkning i flera omgångar) på väg hem.

Eftersom Mamman i ett svagt ögonblick lovat barnen att plocka fram vattenfärgen tidigare på dagen så var det bara att stå sitt kast då de stora for iväg på karateträningen. Lillen premiärmålade och premiäråt. ;)

Från köket ner i badet... Mamman trodde att papper var till för att måla på, men ungarna tyckte att kroppsmålning föll dem mer i smaken!

"Ihhh... Det killas när mamma duschar mej..."

Shannaras galleri
Visar några av dagens alster, bilder som får tala för sej själv









När så dagens visning av barnens alster var över och klockan närmade sej läggdags bestämde sej underbara Moder Natur att bjuda på ännu en föreställning!




Efter en fullspäckad dag så önskar jag er alla en god natt!

1 kommentar:

BP sa...

Vilken dag och vilket inlägg!!! Williams verk får böi nummer 1 och Emilias sista två får dela andraplatsen... sagt av en som håller i konstklubben på sitt jobb. Det du:-)