fredag 10 september 2010

Vardagligare vardag

Idag har det varit en krokigt seg dag... Satt just och funderade över vad för matnyttigt man kan fylla bloggen med en dag då ingen sagt något kul, huvudvärken varit förödande och allt har varit mer vardagligt än vardagen.

Dessutom så har alla invånare i den här lägenheten varit enormt slöa och slappa idag. Till och med bajkatten och envisa damen har legat utsträckta på diverse olika ställen timme efter timme...

Fisförnäma kattdamen tog sin tillflykt till tv:n efter att jag trampat på henne en gång och snubblat över henne en annan då hon har fått en konstig fixidé om att ligga utsträckt på mattan mitt i vardagsrummet. Vid det senare tillfället så flög den halvfulla vattenkannan ur mitt grepp och landade påpassligt nog INTE på mattan. =)

Precis innan det var dags att laga till fredagsmiddagen så fick vi ett kreativt ryck och konstnär nummer sex har gjort sin entré i färgpennornas värld. Kolla koncentrationen!!!


Snufflans koncentrerade uttryck då hon klippte och klippte och klippte var oslagbart dock...

Efter en god middag bestående av lövbiff, potatiskroketter, färsk svamp, sås och grönsaker så lyckades vi ta oss ut på en kort promenad till affären och fem av ungarna fick varsin tidning av mormor. Sen försvann vi hem och ner i dvala igen framför chips och dip samt spektaklet IDOL!

2 kommentarer:

BP sa...

Vilken lyxmiddag och det för sex ungar + dig själv. Suveränt.

PS. Ha som vanligt sträckläst din bloggvecka och undrar vaför du inte skriver en "blok". Det kan man bli rik på;-)

Marie sa...

Morning. Din fisförnäma tvdiggande misse är fantastiskt löik min Tuss. Samma vackra grå färg. Är det russian blue i henne? Har hon gröna ögon?

Ha en bra lördag.