onsdag 8 september 2010

Vem behöver väckarklocka när man bor granne med kaos?

Morgonstund har kiss i sängen... I alla fall den senaste tiden hos Mamman. Så kul att vakna i en kisseblöt säng på morgonen. Vad har hänt med alla blöjor egentligen? Vem behöver en väckarklocka när man har blöjbarn?

Redan sex denna morgon lyckades Mamman masa sej ner i tvättstugan för att starta de första maskinerna. Väl nere i källaren på grannhuset upptäckte Mamman att hon skulle få morgongymnastiken fixad på ett kick dessutom då tvättmedlet var slut...


Upp ur källaren, över parkeringen, upp för tre trappor, in i lägenheten efter nyckeln och den tomma kattmatsburken, ut igen och uppför två trappor. Snabbt som en liten vessla fyllde Mamman på kattmatsburken ur fodertunnan, samlade ihop tvättmedel, toapapper, blöjor och nudlar som skulle med ner. (Mamman har ett eget snabbköp på vinden ;) )

Mamman är effektiv så hon lastade naturligtvis på sej alla attiraljer på en gång, låste dörren och klev nedför två trappsteg, kände hur kattmatsburken gled ur hennes grepp och for med en skräll ner i trappan, locket flög av och som i ultrarapid såg Mamman den göra en dubbel volt och sprida ut kattmat i hela trapphuset innan den åter landade med en metallisk skräll på trappavsatsen nedanför. God Morgon alla grannar! Vem behöver väckarklocka när man bor granne med Mamman, kaoset personifierad?

Och tänk vilken tur, Mamman fick lite nya övningar till sin morgongymnastik då hon plockade kattmat. Det är inte fy skam! =)


Efter att alla små och stora kaostroll kommit iväg till sina skolor så tog Mamman med Lillen på skogspromenad, till hans stora lycka, mellan tvättstugevarven.




Inga kommentarer: