måndag 27 september 2010

Kan inte påstå att det är helt lätt

Ännu ett föräldramöte avklarat, även denna gång diskuterades situationen som råder på skolan just nu. Det är rörigt och mer än så vill jag fortfarande inte gå in på det för allas skull... Vi fick även lyssna på en underbart bra föreläsning av två familjeterapeuter som jobbar på Familjehuset Hörnan i Lilla staden och det var så otroligt skönt att sitta där och få bekräftat att jag gör det mesta i mitt föräldraskap kanonbra!!! =D


Nåväl, dagen började med avlämning av barn på olika platser och resultatet av EN förra veckans diskussioner på ett av alla föräldramöten hade kommit på plats. Halkskydd i trappan! Jättebra, Mamman höll på att stå på näsan... Ehrm... Mamman är en "hasare" då hösten och kylan kommer på grund av värken i alla leder... Hasning i foppatofflor går inte ihop med halkskydd i trappor.

Måndag, solen sken från en klarblå himmel. Mamman gick hem och fick på sej träningsskorna och gick en tur med Lilleman. Kan inte påstå att det är helt lätt att motionera när naturen bjuder på det ena motivet härligare än det andra...



Mamman får väl ta sej i kragen och lämna kameran hemma... Det kan bli svårt, den är som ett gift som hon måste ha... =)

Eftermiddagen tillbringades delvis i lekparken och lilla Snufflan gung-gung-gungade Lillebror till Gubben i månen. Ryggsäcken vägrade hon ta av dock. =)


Kvällen kommer snabbare nu. Skuggorna blir långa och blå tidigare och tidigare på dygnet. Den riktigt bitande kylan närmar sej med stormsteg. Tur att det finns varma kläder och att hösten bjuder på härliga färger. ;)

Inga kommentarer: