söndag 26 september 2010

Försvinnande gott och gratisshopping

När Mamman tog det här fotot idag så hade hon planerat att sedan ta en bild på den färdiga maten, upplagd snyggt på ett fat, men hon misslyckades fatalt eftersom båda köttfärslimporna (1600 g) med fyllning var slut i ett nafs! Mammans första försök till att göra fyllda köttfärslimpor var helt uppenbart en succé! =)

Under tiden som maten stod i ugnen så ägnade sej Mamman åt sin favo(inte)ritsyssla - Tvätta! Fram och tillbaka över parkeringen har hon travat i flera vändor, med blicken i backen... Ibland så kan man hitta små skatter, till och med bland barren på asfalten! =)

Då de stora barnen for på karateträning så klev Mamman och småbarnen en trappa upp för lite vindsshopping! Ungarna tycker att det är jättespännande att gå igenom låda efter låda med kläder och plocka fram "nya" jackor och annat som är bra att ha nu när hösten är kommen och vintern knackar på dörren (uscha).

Summa summarum så kan Mamman konstatera att hon kanske kan komma undan relativt billigt inför vintern i år. Det fattas blott en overall, två jackor och fyra par skor för att klä alla sex barn!!!

1 kommentar:

BP sa...

Gratis söndagsunderhållning och billig vintershopping. Grattis Shannara. Well done!!!