torsdag 4 november 2010

Mumsfillibaba sa barnen och Mamman!

Ännu en dag av lovet avklarad, det är tur att skolan börjar snart så att Mamman får vila! ;) De lediga dagarna går i ett och man ska helst hinna med allt och lite till.

Dagen har idag tillbringats längre upp i Värmland hos småbarnens Farfar och Farmor B. Så fort resan på närmare två timmar var avklarad så fick vi sätta oss vid dukat bord, med rosdekorationer och fina servetter, och inta världens godaste köttbullar eller kycklinggryta med frukt (som smakar himmelskt) eller båda delarna.

Efter det firades de båda barnen som fyllde år förra månaden med paket. Båda två var väldigt nöjda med sina nya tröjor! =)

Lilleman skrattade högt av förtjusning när Farmor B hjälpte honom att "cykla". =)

I vanlig ordning, efter att barnen sprungit sej kalla utomhus, hittade "frigolitlegot" fram. Trots många år på nacken (Farmor B köpte det till en av sina gossar då han var liten) så ger det fortfarande massor av lekglädje.


Är det kalas så äter man tårta och Lillan satt vid bordet och busade med Farfar i väntan på fikat.

Smaskig frukttårta fylld med sommarens bär blev det. Mumsfillibaba sa barnen och Mamman! ;)

Mamman lyckades även smita ut med kameran en stund för att försöka fånga de skygga domherrarna som redan var på plats. Länge, länge stod Mamman och frös en bit ifrån matbordet. En bra bild blev det, men den var värd att frysa rumpan av sej för! =)

Tack för all den goda maten och det trevliga sällskapet!

Nu är det dags för Mamman att komma i säng så att hon orkar med resten av veckan.

2 kommentarer:

BP sa...

Vilken härlig dag för dig och barnen. Älskade "stor-legon" ska jag ju säga. Kanooonbilder inkl. fågeln som heter Domherren ?????? Vilken allmänbildning du har då;-)

PS. Kolla min blogg förresten om du vill och orkar så ... Ds

BP sa...

Svar: Det är i n g e n joystick. Tänk till lite;-)