fredag 12 november 2010

Att prioritera rätt!

Dagens prioriteringsval:

  1. Skötbord till Lillen eller ett haltande internet?
  2. Fota ekorren eller hålla sej torr om fötterna?
  3. Sova eller blogga?

Mycket enkla val för Mamman som alltid prioriterar rätt!

Efter att med en liten nettop stegat runt i lägenheten med det mobila bredbandet påkopplat upptäckte Mamman att man kunde nå 3G-bandet hjälpligt om man stod vid balkongdörren och vinklade modemet snett ut åt höger. Eftersom Mamman är (helt perfekt) som hon är så slängde hon ner Lillens skötbädd på vardagsrumsbordet (som av förklarliga skäl står placerat framför bokhyllan) och släpade kablar och släptoppen genom vardagsrummet och ställde upp det på skötbordet. Funkar lite haltande, ingen hit att ladda upp bilder direkt, men det går att skriva!!!


Helt rätt prioriterat, jag menar, vad gör lite dålig arbetsställning då man sanerar Lillens bak bara man har internet???

Då Mamman till sin lycka hittat internetmöjligheter så fick hon bråttom till affären för att köpa en refill till kontantkortet för en vecka. Hon slängde på sej skorna samt jackan och rusade åstad.


Då hon, med tre fullpackade kassar, nådde sin gård upptäckte hon en liten ekorre som sprang över gräsmattan och vad gör Mamman då? JO, hon rusar rakt ut i slasket med tre tunga matkassar i ena handen och kameran i högsta hugg i den andra för att få ett par kassa bilder på den lilla sötnosen. Tilläggas kan att med de skor Mamman hade på så hade hon lika gärna kunnat kliva ut i strumplästen.


Rätt prioriterat? Naturligtvis... Hur många ekorrar rusar runt i trädgården i normala fall och vem tackar nej till gratis styrketräning?

Dagens sista prioriteringsfråga var lika lätt att hitta ett svar på. Eftersom klockan är över tjugotre och jag står (ja står, skötbordet är högt ju) fortfarande och trilskas med mitt stenålderslångsamma nät bara för att skriva det här inlägget så är det helt uppenbart att sömnen INTE prioriteras just nu! ;)

Är man blogoholic så är man!

2 kommentarer:

BP sa...

Ha, ha, ha!!! Du är bara bäst. Förstår precis vad du menar och känner igen dina (helt korrekta) prion. Du är bara bäst Shannara;-)))

PS. Your SaturdayMix theme sucks though;-) Tror du på allvar att en "moron" som jag kan komma på nå't där.. eller.. DS

Sandra sa...

Helt rätt, dina läsare vill ju inte vänta till tisdag! Dessutom för att få egen tid kan sådana triviala saker som sömn få stå tillbaka! Heja dig!