söndag 14 november 2010

Fars Dag

När det är Fars Dag så ska papporna såklart uppmärksammas. Pappan till de stora fick en mugg med texten "Världens Bästa Pappa" på då jag lämnade de stora barnen hos honom igår.

Idag hämtade Pappan upp de stora barnen hos deras pappa och på den korta mellanlandningen här hemma hos oss innan han for med de stora på karateträning hann han få både kaffe i ny kopp (likadan som de stora barnens far fick), pepparkakor, daim och en t-shirt som även den hade texten "Världens Bästa Pappa" på sej.

Så fort Pappan och de två stora stuckit på träning for jag och de små till nästa Pappa, nämligen MIN pappa. Där blev vi kvar fram till klockan närmade sej åtta och det blev både middag och godis. Alla mina systrar med respektive och barnens kusin kom också dit, naturligtvis kom även de stora barnen och Pappan efter träningen också. Huset fullt, god mat och fullt i liv! ;)

Tack för maten!

Nu är det dags att lägga barnen och förhöra dottern på kemiprovet som hon ska ha imorn, hon satsar på ytterligare ett MVG så ribban ligger högt och kraven på Mamma är stora!

1 kommentar:

BP sa...

Låter som en toppen farsdag. Kemi hmmmmmm, det ämnet (liksom matte) minns jag med stor fasa. Hoppas hon får MVG - men med en sådan mamma tvekar jag liksom inte:-)