söndag 7 november 2010

Åldern inne

Efter att ha sprungit skytteltrafik halva natten för att bära tillbaka barn in i sina sängar så blev Mamman överlycklig då samtliga, hemmavarande, små barn steg upp före sex. En flaska välling och två mackor senare satte sej Mamman vid datorn, parkerade helt sonika rumpan där i lite mer än en timme.

Sen hände något mycket underligt...

Mamman kröp ner i sängen, Lillen följde med och båda två somnade till strax efter tio då de vaknade av att de andra fyra barnen spelade Wii-fit 30 cm från näsan på dem.

Frukosten intogs inte förrän vid ELVA!!! Det har inte skett EN ENDA GÅNG sedan Mamman fick barn (och knappt innan det heller).

Resten av dagen har tillbringats med att hämta hem sexåringen (som återigen beter sej hiskeligt illa efter att ha sovit hos kusinen), luncha med syrran och hennes familj samt besök på Maxi och IKEA. Snufflan har gjort Smålandspremiär och hon var så stolt över det faktum att hon nu har åldern inne för att dyka i bollhavet och leka med brorsorna. Hon tyckte rentav att Mamman skulle åka hela vägen till stora staden i morgon igen (tror inte det va).

Nu ska inte Mamman åka bil med barnen på mycket länge...

1 kommentar:

BP sa...

Du Shannara - det kallas för s o v m o r g o n. Den var du verkligen förtjänt av. Grattis!!!

PS. Klockan 11 är en helt normal tid för en söndagsfrukost förresten. Vänta bara tills barnen blir (riktigt) stora;-) DS