onsdag 7 december 2011

Tryckfelsnisse avslutar dagen!

Efter ett evigt springande fram och tillbaka med medicin, yoghurt och matkassar så hann Mamman sätta sej ner en kort stund och pusta ut med lite lunch att smaska på innan det var dags att rusa iväg till jobbet.

På jobbet hade Mamman händerna fulla hela tiden och en del nytt hinner hon lära sej mellan varven också. =) Det är så skönt att komma hemifrån och vara något annat än bara mamma ett par eftermiddagar i veckan.

Sen skulle det vara ännu skönare att komma hem om inte barnen, på de dryga 90 minuterna alla sex är hemma, raserat halva huset. Mamman är ändå stolt över det faktum att de stora barnen hämtar de små, får hem dem och ger dem mat! Men Mamman skulle ändå tycka det var skönt om alla ytterkläder och skor var på sina platser och köket inte såg ut som en krigszon varje gång hon kliver innanför de Shannarianska portarna. Gissa hur stökigt det kan bli utav att käka kokkorv med bröd???

Avslutar dagen med en liten miss... Eller ett verk av tryckfelsnisse kanske? Titta noga på bilden...

Visserligen har vi haft en väldigt mild höst och vintern har vi inte sett röken av förrän nu, men allvarligt... September i vecka 49? Haha...

2 kommentarer:

4U2 sa...

Sättaren drabbades kanske av värmeslag? :)
Sov gott!

BP sa...

Det är nog lättare att upptäcka kaoset hemma än att upptäcka det tryckfelet. Snyggt observerad:-)