tisdag 27 december 2011

Tonåringen låste in sej

Strax efter att solen önskat dagen farväl så dök äntligen kusinerna upp.Att de inte setts på över två år bekom dem inte särskilt mycket. Pojkarna dök rakt in i spelandet, medan flickorna var lite mer blyga och avvaktande - En KORT stund. Efter en knapp timme var kaoset ett faktum, sju barn rusade runt och busade, hoppades, stojade i hela lägenheten (Tonåringen låste in sej på sitt rum).

Mammorna slängde fram nybakade baguetter, risgrynsgröt och annat smått och gott. Efter att alla magar mättats så gick alla (utom Tonåringen) ut för att prova ficklamporna som de fått av farmor i julklapp och springa av sej lite energi. =)


Nio var vi inne igen och nu är klockan snart tio, fem av de Shannarianska avkommorna sover gott, de två söta kusinerna läggs just nu av sina föräldrar och Pappan messade nyss och sa att han kunde sluta tidigare så han är strax här.

Planen för kvällen är en flaska vin, nybakade baguetter, ost, kex och lite annat gott blandat med en hel massa skratt! =)

1 kommentar:

BP sa...

Eftersom jag hade tre ungar springandes i korridoren på jobbet idag så har jag full förståelse för tonåringens reaktion. Nu pratar vi sju mot tre ungar alltså;-)
Hoppas iaf att det blev en trevlig kväll:-)