onsdag 28 december 2011

Hej då, dags att gå!

Nog blev kvällen igår trevlig och härligt fylld av skratt. Dessutom blev det ytterligare en kväll med sänggång klockan två, men det var det väl värt! Tack söta ni för en underbar kväll och hoppas nu att vi ses innan det hunnit gå två år igen!

När man klivit ur sängen på morgonen så brukar man gå upp och äta frukost (i alla fall här hemma), men varför äta när man bara har två timmar på sej att SPELA innan kusinerna ska åka vidare och man själv ska till "dagis" eller fritids?


Söta små tjejer minsann! =)

Hej då, dags att gå!

Efter två väl utnyttjade timmar så var det tillslut dags för alla (utom de två stora barnen) att lämna lägenheten. Pappan for till jobbet, men lovade barnen att komma på nyår (och han lovade Tonåringen att hon får stanna i stan till TVÅ!!!), kusinerna och deras föräldrar fortsatte mot sina vänner i Göteborg och Mamman lämnade av två barn på förskolan och två barn på fritids innan det var dags att gå och jobba. =)

Efter en alldeles för lugn och långsam dag på jobbet så var det underbart att komma hem till lägenheten där flickorna satt i Tonåringens rum (till Snufflans stora glädje) och pojkarna snällt satt och tittade på film. I hallen var alla kläder upphängda och skorna stod på sin plats, barnen hade ätit och Grabbarna Grus hade tagit hand om disken! Tack söta små (och stora) barn!!! =)

Nu väntar sängen på mej, ska bara försöka få de där lite större barnen att stänga av sina datorer och krypa ner under sina täcken först.

2 kommentarer:

BP sa...

Det är nå't visst i din familj. Alla är så himla snygga och söta... genetiskt kanske;-)

Anonym sa...

Vad lika tjejerna var varandra! Mysigt med kusinbesök!
Sandra